tirsdag 9. juni 2009

Kort ved ørene, takk!


Jeg kaster neppe en brannfakkel når jeg påstår at haremsbukser ikke blir sommerens store motehit. I fjor var det blant annet indieskjegg og nerdebriller som gjaldt. I år tror jeg It-modell og rock chick Alice Dellal blir en faktor. Eller ihvertfall frisyren hennes. For jeg har allerede sett flere Alice Dellal-kopier enn haremsbukseofre i Oslos gater.


Oslos hipsterjenter er selvsagt ikke alene om å omfavne Alice Dellals hårsveis. Cassie, som kanskje/kanskje-ikke-er-dama-til-Diddy, tok barbermaskinen fatt i vår, og på Twitter skrev hun følgende om den nye sveisen :

"Sometimes in life, you need a change. Something that displays the 'I don’t give a f—' attitude that was always present, but never showcased. Something deeper than what you thought you were capable of. And something that will shock your mother, but make her call you a ROCK STAR."


Designeren Issa har utropt Alice Dellal til en av sine muser, og under London Fashion Week gjenskapte hun den ikoniske sveisen på modellene sine ved hjelp av hårspray og hårnåler. Og med mindre man er Alice Dellal, som selvsagt var en av stjernene på catwalken under Issas visning, er det vel strengt tatt denne varianten man ikke vil angre på når høsten kommer?




Ingen kommentarer: